Esdeveniments

S E R V E I D ' E S D E V E N I M E N T S

Fes del teu esdeveniment
un triomf

Totes les marques busquen la màxima repercussió i notorietat, el reconeixement i la capacitat de generar ambaixadors dels seus productes en un treball que és constant, res del que vas fer ahir t'assegura el fet de poder abaixar la guàrdia i avançar sense més. Fa falta demostrar que tenim la capacitat de sorprendre, d'emocionar, de ser inconformistes i buscar constantment com provocar les millors experiències.

Tot quedarà en la teva memòria si jugues amb els sentits, si pots enlluernar als assistents d'un acte, si aconsegueixes aquell efecte màgic i allò de "això sí que no m'ho esperava!"

Vadecom gestiona directament dues localitzacions realment úniques i sorprenents, si vols més informació fes-nos arribar la teva consulta i et donarem tots els detalls del nostre club per esdeveniments privat a la ciutat de Barcelona i de la finca més valorada de tota la Costa Brava per realitzar gravacions publicitàries, pel·lícules, shootings i celebracions exclusives amb les millors vistes del Mediterrani.

Conceptualització, localització, producció i contingut per esdeveniments, road shows, presentació de producte, creació d'estands en fires nacionals i internacionals, creació d'esdeveniments culturals.

Espai privat per esdeveniments a Barcelona.

EL NOSTRE ESPAI

Especial i exclusiu

Un espai únic i exclusiu en el centre de Barcelona. Especial per a esdeveniments i moments irrepetibles, un espai increïble amb una de les col·leccions de guitarres més importants d'Europa.

Perfectament preparat per a acollir presentacions de producte, sessions de treball, shootings i gravacions.

P R O J E C T E S R E A L I T Z A T S

Va de gaudir

Q U I S O M?

E L S N O S T R E S C L I E N T S

Va de confiar

Tens un projecte en ment i vols que t'ajudem? Vadecom va d'això.

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

F O R M U L A R I D E C O N T A C T E