Coneix-nos

BENVINGUTS A VADECOM

It's about that!

Segurament hi ha noms més moderns, amb més solera o més originals que el nostre, segur. Quan ens pregunten per què ens diem Vadecom solem explicar que no ens podem encasellar perquè som ments inquietes i mogudes i que ens agrada recollir tot el bagatge acumulat al llarg de les nostres experiències de més de 25 anys en el món de la comunicació. Vadecom va d'escoltar, acompanyar, crear, oferir i fer. Però sobretot va de formar equip amb els nostres clients. Va d'això! És l'única manera d'aconseguir els propòsits comuns.

Què podem fer per tu i com fer-ho

En un món global i digital l'adaptació i la mutació estan a l'ordre del dia, així que posem experiència i innovació, il·lusió i passió. Vadecom vol aconseguir els teus reptes i que es transformin en èxit, a partir d'aquí tenim tot un món per descobrir. Ens encanta obrir cada dia un nou capítol de l'aventura de viure! Benvinguts a Vadecom.

EL NOSTRE ESPAI

Especial i exclusiu

Un espai únic i exclusiu en el centre de Barcelona. Especial per a esdeveniments i moments irrepetibles, un espai increïble amb una de les col·leccions de guitarres més importants d'Europa.

Perfectament preparat per a acollir presentacions de producte, sessions de treball, shootings i gravacions.

ELS NOSTRES CLIENTS

Va de confiar

Tens un projecte en ment i vols que t'ajudem? Vadecom va d'això.

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

FORMULARI DE CONTACTE