Assessorament

ASSESSORAMENT, BOOKING I PROMOCIÓ

Experts en assessorament

Hem vist com molts cantants i grups desconeguts arribaven a l'èxit i hem presenciat el seu creixement des de la base d'una carrera artística. Tenim un equip de professionals que coneix perfectament la indústria musical i són autèntics experts amb trajectòries més que notables, ja que han intervingut directament al desenvolupament de centenars d'artistes que avui són reconeguts per tot el món.

Volem fer aflorar el talent que avui en dia ho té realment complicat i apostar per donar visibilitat i posicionament a aquells projectes que encaixen amb la nostra filosofia. No som una oficina a l'ús ni volem oferir el mateix que ofereixen les companyies discogràfiques o les agències de management perquè sabem com de frustrants són les promeses que mai arriben a complir-se. Busquem els millors aliats del sector del negoci musical: editorials, distribuïdors i contractacions. Creem un portfoli molt exclusiu amb artistes irrepetibles per cuidar-los i dedicar-los tot el temps que necessiten avui en dia amb la seva carrera musical.

TAMBIÉN OFRECEMOS TODO TIPO DE SERVICIOS RELACIONADIOS CON LA MÚSICA

T'interessa saber

CATÀLEG MUSICAL

¿Tienes una marca, un anuncio, una campaña o una tienda web en la que necesitas música? Disponemos de un catálogo con una gran variedad de estilos.

PLAYLISTS

Creem playlists personalitzades per la teva marca. Fem una selecció professional de la música que necessites perquè generis aquella connexió que necessites amb els teus clients.

MÚSICA EN DIRECTE

Qualsevol necessitat que puguis tenir de música en directe t'ho gestionem nosaltres directament. A més, ens encarreguem de tot!

PATROCINA

Si vols ser patrocinador d'algun dels nostres esdeveniments o concerts, pots fer-ho! Nosaltres gestionem l'espai, el so i la producció de l'esdeveniment.

ELS NOSTRES ARTISTES

Va de crèixer

Grupo de música

Malmö 404

Grup de música

Cantante, música y compositora

Paula Koops

Cantant, música i compositora

Chef y propietario del Restaurante Studio66

David Gou

Xef i propietari del Restaurant Studio66

PROJECTES REALITZATS

Va d'assessorar

QUI SOM?

ELS NOSTRES CLIENTS

Va de confiar

Tens un projecte en ment i vols que t'ajudem? Vadecom va d'això.

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

FORMULARI DE CONTACTE